Varför välja oss?

Du vet väl att du har rätt att själv välja assistansanordnare? Vi arbetar alltid utifrån individens behov och önskemål. Du är unik.
Vi har hög tillgänglighet och kompetent personal och arbetar för att höja din livskvalitet. Du som brukare får själv välja vilka assistenter som ska jobba hos dig.

Tillgänglighet

Vi är ett litet företag och så vill vi förbli, för att på bästa sätt kunna vara tillgänglig för dig, för din trygghet. Vi kommer att träffas personligen och du kommer alltid att kunna nå oss, även under kvällar och helger.

Livskvalitet

Vi hjälper dig att få en fungerande vardag, vi tar hand om all administration och personalhantering, så du kan lägga din energi på annat.

Kompetent personal

Vi ser till så personalen har den kompetens, erfarenhet och bemötande som krävs. Du som brukare får själv välja vilka assistenter som ska jobba hos dig

Vårdhund

Vi kan erbjuda rehabilitering med ett vårdhundsteam, som höjer livskvalitén genom bl.a. ökad motivation och bättre koncentration. 

Läs mer om vårdhund.

Tryggt val

Vi arbetar med individanpassad personlig assistans och vill ge brukaren en värdefull och trygg vardag. JMI Assistans är ett tryggt val, vi är ett assistansbolag som sätter människan i centrum.


Bra villkor för anhörigaanställningar och personal

 Friskvårdsbidrag
Möjlighet att påverka arbetssituation
Kollektivavtal
AiAi tidsrapporteringssystem